Spreekuren

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen tijdens de openingsuren en bij voorkeur tussen 8.00 - 11.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, waarvoor u via de assistente een afspraak kunt maken om later telefonisch contact te hebben met uw huisarts.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 8.00- 8.30 uur zonder afspraak terecht op het spreekuur. U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd. Het inloopspreekuur is uitsluitend voor korte consulten en 1 hulpvraag.

Avonsdspreekuur

Woensdag is er een avondspreekuur op afspraak van 17.00 - 19.00 uur

Contact

Telefoon 0204421513
 

H.J.P.N.Land, huisarts

Scheldestraat 27
1078 GE Amsterdam
Telefoon:
0204421513
Fax:
0204422576
KvK:
134343769
Routebeschrijving >

Patient tevredenheidsonderzoek

Wij hebben een aantal patienten gevraagd mee te doen aan een enquete over de zorg die wij leveren. Deze feed beack is belangrijk voor ons. De resultaten van dit onderzoek zijn op de praktijk in te zien.